Over ons

More Than that… gaat over jij als vrouw. You do You en onze kledij helpt je om je zelfvertrouwen aan te boren. Jouw unieke schoonheid komt van binnenuit, wij zorgen voor de finishing touch. Omdat je een fantastische partner, mama, dochter, vriendin bent… maar bovenal je prachtige, unieke zelf! Jij bent de leading lady in jouw eigen verhaal. More Than that is jouw partner to shine.


More Than that biedt een totaal collectie aan, voor vrouwen die op zoek zijn naar kledij die hun eigen unieke schoonheid in de verf zet, door een prachtige tijdloze stijl en een perfect uitgekiende pasvorm, van maat 34 tot maat 48. Deze collectie bestaat uit comfortabele natuurlijke stoffen, en dit aan een betaalbare prijs.


More Than that is een kleinschalig Belgisch merk, dat haar oorsprong vond in 2019 op West-Vlaamse bodem, als nieuw project van een koppel met jarenlange ervaring in de sector. Begin 2024 werd het roer doorgegeven aan Charlotte, een jonge mama met een druk en actief leven, die zich volledig kan inleven in jouw noden als vrouw. Sindsdien wordt oerdegelijke ervaring gebundeld met een vernieuwende frisse kijk op het merk.

De productie van de kledij gebeurt volledig binnen Europa, op basis van een nauwe samenwerking met zorgvuldig gekozen partners en onder strikte kwaliteitscontrole. Daarbij staat respect voor de natuur, en voor iedereen die bij het productieproces betrokken is, centraal.

Waar kan jij More Than that kopen? Wij verdelen ons merk enkel via multimerken-winkels, die u met een professionele en persoonlijke aanpak bijstaan in de keuze van de juiste stijl voor jouw unieke persoonlijkheid en figuur. Een overzicht van onze verkooppunten in jouw buurt vind je hier.